Els nostres menús

Menús de qualitat
basats en producte ecològic,
sostenible i de proximitat

Atenció: donat que es tracta de menús que tenen la seva base en el producte de proximitat, es poden veure alterats puntualment per factors que condicionen els cultius (clima, aigua, entorn…).

Llegenda alèrgens

(1)Cereals que continguin gluten: blat, sègol, ordi, civada, espelta, kamut o les seves varietats híbrides i productes derivats (2) Crustacis i productes a base de crustacis (3) Ous i productes a base d’ou (4) Peix i productes a base de peix (5) Cacauets i productes a base de cacauets (6) Soja i productes a base de soja (7) Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa) (8) Fruita de clofolla: ametlles, avellanes, nous, anacards, pacanes, nous del Brasil, festucs, macadàmies i productes derivats  (9) Api i productes derivats (10) Mostassa i productes derivats (11) Llavors de sèsam i productes a base de llavors de sèsam (12) Anhídrid sulfurós i sulfits en concentracions superiors a 10 mg/kg o 10 mg/l expressat com a SO2 (13) Tramussos i productes a base de tramussos  (14) Mol·luscs i productes a base de mol·luscs (15) Carn i derivats càrnics.

Apunts sobre nutrició i salut

L’OMS indica que la quantitat màxima diària de sucre no hauria de superar el 10% de les calories ingerides tant en adults com en nens.

Idealment, per a “proporcionar beneficis addicionals per a la salut, la quantitat hauria de quedar per sota del 5% de l’aportació calòrica: 6 cullerades, 25 grams de sucre”.

En el cas del nens, el consell és no sobrepassar els 37 grams al llarg de tot el dia. Dins d’aquest 37 grams s’inclou: el sucre de taula, el cacau en pols, galetes, cereals d’esmorzar, llaminadures, xocolata, làctics, postres làctics, refrescos, sucs de fruita…

BATUT DE MELÓ


Ingredients:

  • 1 meló
  • 2 cullerades de iogurt natural
  • 1/2 got de llet vegetal (pot ser d’ametlles, de coco, de la que vulgueu).
  • Opcional: una mica de mel i fulles de menta.

Preparació:

Talleu a trossos el meló i traieu les llavors. Ho passeu per la batedora. Afegiu les cullerades de iogurt i el mig got de llet i si voleu, la mel i les fulletes de menta. Afegiu unes fulles de menta com a decoració.

Aquest batut es pot transformar  en una deliciosa crema de meló de primer plat.  Només hem de substituir la llet i el iogurt per nata de cuinar i li afegim al final  uns trossets de pernilet salat petitons passats per la paella prèviament.

Telèfon: 93 276 81 14
Fax: 93 353 98 52
C/ Pla de Fornells, 29 local
08042 Barcelona