Qui som

Quan ets petit, cada minut és important.


L’importància de l’educació en els valors universals de justícia, igualtat, dignitat i respecte.

L’educació és una eina essencial per construir, entre tots, una societat més justa i sense discriminació. Per això, al Centre Català d’Educació basem el nostre programa en els fonaments ètics de la Declaració Universal dels Drets Humans.

És vital que els nens creixin en els valors de justícia, igualtat, llibertat, dignitat, solidaritat i respecte per la cultura de cada persona.

Com ho fem


Confiança en una forma de treballar

Gràcies a la nostra experiència al costat d’escoles i associacions de mares i pares d’alumnes tenim molt clars els nostres objectius i la serietat a l’hora de complir-los.


Les activitats com un espai educatiu

Al Centre Català d’Educació oferim més que menjadors i activitats extraescolars: la garantia d’una educació integral tant en l’alimentació com en el lleure.


El nostre compromís social

Formem persones, i per això cuidem fins al més mínim detall en virtut del nostre compromís amb la societat: aliments ecològics, productes de proximitat, valors de respecte…


La nostra experiència

L’experiència adquirida al llarg dels nostres més de 20 anys d’història ens permet adaptar-nos amb facilitat a qualsevol necessitat educativa que se’ns pugui plantejar.


Coneixement exhaustiu de la normativa

El coneixement exhaustiu de la normativa vigent i la rigorositat a l’hora de complir-la és el nostre el camí cap a l’excel·lència en el camp del lleure educatiu.


Professionals experimentats

Comptem amb un equip de coordinadors i monitors qualificats, amb experiència i sempre en contínua actualització. Ells són el nostre millor aval en aquesta missió.


A l’educació dels més petits, cada minut és fonamental per a la seva formació.

L’educació es transmet en cada ocasió, també més enllà de l’horari lectiu. Fonamentats en la nostra responsabilitat social i el compromís en el desenvolupament de les nostres propostes, des del Centre Català d’Educació apliquem la nostra vasta experiència en tot el nostre programa. Des de 1996 treballem juntament amb les escoles, AMPAs i Ajuntaments.


Responsabilitat social corporativa

amicGentGran2Els nostres valors de responsabilitat social corporativa els portem a terme amb la col·laboració que mantenim amb la organització Amics de la Gent Gran que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Telèfon: 93 276 81 14
Fax: 93 353 98 52
C/ Pla de Fornells, 29 local
08042 Barcelona