Serveis

Entenem el lleure educatiu
com una oportunitat única
per potenciar la formació dels nens

Els nostres serveis


Gestió de cuina

Al Centre Català d’Educació traslladem el nostre compromís social a una gestió de la cuina d’elaboració cassolana amb producte ecològic, sostenible i de proximitat, i l’atenció professional que requereix.


Gestió educativa

Programades de principi a fi pels nostres propis experts pedagogs, la nostra metodologia ens permet gestionar totes les activitats lúdiques des d’un prisma formatiu.


Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars juguen un paper fonamental en la formació dels més petits. Per això disposem d’un ampli ventall d’activitats adaptades a les necessitats de l’escola i l’AMPA.


Casals d’estiu

Quan acaba l’escola, l’educació dels més petits no s’atura. Per això organitzem els casals d’estiu amb la serietat, responsabilitat i qualitat necessàries.

La nostra experiència
i la formació de qualitat dels nostres monitors
ens permeten adaptar el nostre programa a qualsevol necessitat.


Altres serveis

Oferim un servei integral per a les escoles i les AMPA que inclou acollides matinals (abans de que obri l’escola els nens poden fer activitats lúdiques al centre); ludoteca tarda (diferents activitats planificades de forma diària i amb regularitat); escoles també obertes al setembre (per podem donar continuitat als casals d’estiu també al setembre) i tallers per a pares, escoles, A.M.P.A., ajuntaments i qualsevol entintat interessada.

Telèfon: 93 276 81 14
Fax: 93 353 98 52
C/ Pla de Fornells, 29 local
08042 Barcelona